Kavels Blue Bay Resort

Kavels Blue Bay Resort
ANG 169.000
februari 27, 2017

Bouw uw eigen villa op een van de mooie kavels op het Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort      .

Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort

Op nog geen tien minuten rijden van het vliegveld en vlakbij het centrum van Willemstad ligt Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort. Het resort beschikt over één van de mooiste natuurlijke stranden van Curaçao. De 18 holes golf course waaiert over het resort en maakt het wonen weids en groen. Ook sportief heeft Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort veel te bieden. Van golf en tennis tot duiken, joggen of naar de sportschool. Voor uw veiligheid beschikt het resort over een 24-uurs security dienst. En wilt u culinair genieten dan kan dat van strandbar voor een eenvoudige snack tot fine cuisine met als decor de ondergaande zon.

Diverse kavels TE KOOP variërend in oppervlakte, ligging en prijs (vanaf USD 95.000)

Wilt u uw eigen huis bouwen dan is er op het resort een grote keuze uit kavels die te koop zijn. Vele kopers zijn u al voor gegaan. Diverse secties zijn al grotendeels of helemaal uitverkocht maar er zijn nog voldoende kavels beschikbaar zie hieronder. (op het masterplan -zie foto’s- vindt u de secties op het  resort)

D-sectie kavels
Dit is een van de laatst ontwikkelde secties op het resort. De kavels liggen op loopafstand van het strand.
* Prijzen vanaf USD 95.000 k.k.

J-sectie kavels
De J-sectie ligt in een cul-de-sac, een rustige locatie maar wel zeer centraal op het resort. De kavels zijn omgeven door de golf holes. De centrale receptie van het resort, het golf clubhuis en de tennisbaan liggen op loopafstand. Voor deze sectie zijn ook de Alabtros villa’s ontworpen, die u door Blue Bay kunt laten bouwen.
* Prijzen vanaf USD 128.000 k.k.

P-sectie kavels
De meest recent ontwikkelde sectie van het resort is de P-sectie. Deze kavels hebben een prachtig uitzicht op zee of op de golfcourse. Het strand bevindt zich op enkele minuten lopen. Interessant aan deze kavels is dat u de villa die u bouwt ook mag verhuren voor korte termijn. Dat is in de andere secties op het resort niet toegestaan.
* Prijzen vanaf USD 110.000 k.k.

Ocean Drive kavels – direct aan zee
De huidige hole 18 wordt ontwikkeld tot 9 droomkavels met oppervlakten die variëren tussen de 3000 tot 4400 m2. Alle kavels liggen direct aan zee en hebben een breedte aan de zeezijde die varieert van 40 tot 70 meter.
* Prijzen vanaf USD 905.000 k.k.

 

Wilt u meer informatie?

Stuur ons een berichtje als u meer wilt weten over dit object. Een medewerker van ons neemt dan contact met u op.

Designed by Green Media
Menu Titel