Dam 2 Julianadorp

Dam 2 Julianadorp
ANG 888.000
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Oppervlakte Terrein: 1989 m²
Woonoppervlak: 280 m²
februari 3, 2018

Tropische villa met prachtige tuin en zwembad gelegen op een groot perceel eigendomsgrond

De villa

Deze onder architectuur gebouwde villa is een schoolvoorbeeld van tropisch wonen. Het huis ligt geheel in het groen op een perceel van bijna 2.000 m² eigendomsgrond. De staat van onderhoud is perfect. Bij aanpassingen aan de woning is er altijd voor gezorgd dat de villa haar typische authentieke karakter bleef behouden. Het feit dat voor de overkapping van de grote achterporch bij het zwembad een gerenommeerde Curaçaose architect is ingeschakeld zegt voldoende.

Vanuit de grote woonkamer is er toegang tot de voorporch waar voldoende ruimte is voor een zit- en eethoek. De keuken is bereikbaar vanuit de woonkamer. Deze is voorzien van alle benodigde apparatuur. De keuken komt uit op de grote achterporch, de absolute eye catcher van deze villa. De porch is ruim, geheel overkapt en biedt een prachtig zicht op de tuin met het grote zwembad.

De villa heeft drie grote slaapkamers met een oppervlakte van 17 tot 20 m². Er zijn twee badkamers, waarvan een ensuite . Naast drie bergruimtes bieden de  overal in het huis aanwezige ingebouwde kasten veel bergruimte.

De tropische tuin met zwembad

Deze tropische villa ligt op een groot perceel dat weelderig is begroeid.  Vanaf de straatzijde zijn de hoge bomen en palmen in de tuin al vanaf afstand te zien.  Op het terrein zelf wordt het alleen maar indrukwekkender. Het irrigatiesysteem – aangesloten op een deep well – houdt de tuin het hele jaar door prachtig groen. Het vijf bij negen meter grote zwembad sluit direct aan op de grote achterporch en maakt van de villa met volop privacy een miniresort voor privé gebruik.

Locatie

Deze tropische villa met zwembad is gelegen in Julianadorp, een ruim opgezette residentiële wijk uit de Shell tijd met karakteristieke vrijstaande bungalows op grote groene percelen. De wijk ligt op nog geen tien autominuten van Hato International Airport en op minder dan tien minuten rijden van het centrum van Willemstad. Een grote supermarkt en het Blue Bay Golf Resort bevinden zich op nog geen vijf honderd meter. Het rustige Julianadorp is een ideale omgeving voor gezinnen met kinderen. Er zijn meerdere scholen in Julianadorp waaronder de Schroederschool voor basisonderwijs en het Vespucci College voor voortgezet onderwijs. Beide scholen werken volgens het Nederlandse school systeem. Ook voor de vrije tijd is Juliandorp perfect gelegen. Er zijn stranden dicht in de buurt, maar ook de baaien van Westpunt zijn snel bereikbaar.

Belangrijkste kenmerken

  • authentieke tropische villa
  • perfecte staat van onderhoud
  • unieke achterporch
  • zwembad 5 x 9 meter
  • prachtige tropische tuin
  • 3 slaapkamers en 2 badkamers
  • grote voorporch
  • volop privacy

Wilt u meer informatie?

Stuur ons een berichtje als u meer wilt weten over dit object. Een medewerker van ons neemt dan contact met u op.

Designed by Green Media
Menu Titel