AKTIE – Nieuwbouw villa’s Blue Bay

AKTIE – Nieuwbouw villa’s Blue Bay
ANG 728.000
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Oppervlakte Terrein: 947 m²
Woonoppervlak: 165 m²
oktober 6, 2017

Nu Speciale aktie tot 31 dec: Albatros villa met zwembad op het Blue Bay Golf & Beach Resort

.

Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort

Op nog geen tien minuten rijden van het vliegveld en vlakbij het centrum van Willemstad ligt Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort. Het resort beschikt over één van de mooiste natuurlijke stranden van Curaçao. De 18 holes golf course waaiert over het resort en maakt het wonen weids en groen. Ook sportief heeft Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort veel te bieden. Van golf en tennis tot duiken, joggen of naar de sportschool. Voor uw veiligheid beschikt het resort over een 24-uurs security dienst. En wilt u culinair genieten dan kan dat van strandbar voor een eenvoudige snack tot fine cuisine met als decor de ondergaande zon.

De Albatros villa

De Albatros villa’s worden gebouwd op een kavel naar keuze in de J sectie in het resort. Deze sectie is prachtig gesitueerd in het hart van het resort en wordt omcirkeld door twee holes van de golfbaan. Het golfclubhuis ligt op loopafstand. De villa beschikt over een vloeroppervlak ca. 165 m2, vier slaapkamers, twee badkamers, een open keuken en een ruime woonkamer. Wanneer u de achterdeuren openschuift komt u op het overdekte terras, met uitzicht op het zwembad met pooldeck. Een villa wordt binnen 12 maanden na opdracht opgeleverd.

Momenteel geldt een speciale aanbieding t/m 31 dec 2017: Albatross Villa met zwembad, pooldeck, carport en basis tuinaanleg, inclusief kavel in J sectie voor U$D 409.000 k.k. Het oppervlak van de kavels varieert van 947m2 tot 1285 m2.

Interesse? neem contact op met Harry van Sambeeck – tel 00599 9 5115947 – harry@caresto-tophouses.com

 

Note: voor alle objecten Te Koop op het Blue Bay Resort, ga naar de home pagina en vul in het zoekvenster bij “keyword” in: Blue Bay

.

Wilt u meer informatie?

Stuur ons een berichtje als u meer wilt weten over dit object. Een medewerker van ons neemt dan contact met u op.

Designed by Green Media
Menu Titel